Kunst dichtbij – ewk 8

hagen06Afgelopen zaterdag kwam ik terecht in een keramiekatelier waar ook etsen werden gemaakt. De hooglander liet ik al eerder zien in een haiku op zaterdag. Ik ben dol op hooglanders. Zo’n hooglander te water geeft je het idee dat je op safari bent. Deze ets van Han van Hagen vind ik prachtig. Ik word zelf al ongeduldig van dit priegelwerk, maar mooi is het absoluut.

Over staartje

vrouw- positief ingesteld- op zoek naar humor- geloof in oplossingen: in JA EN en niet in JA MAAR , met pensioen, fan van lezen, sauna, studeren, luieren,de zon, lekker eten, samen dingen doen, cultuur en natuur, musea- drie leuke kinderen en twee geweldige kleinzonen(2013 en 2015)
Dit bericht werd geplaatst in elke week kunst, liesbeth waardeert, Opmerkelijk en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

8 reacties op Kunst dichtbij – ewk 8

  1. Ja…daar kijk met met respect naar.

    Geliked door 1 persoon

  2. Dit is zeker een hele mooie ets.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ferrara zegt:

    Hooglanders, zo ruig, maar door die pony op hun voorhoofd ook kwetsbaar om te zien.

    Geliked door 1 persoon

  4. klaproos zegt:

    schitterend staartje

    Geliked door 1 persoon

  5. Melody zegt:

    Inderdaad prachtig….. en sommige priegelwerk vind ik prachtig, ander daarentegen verafschuw ik …. voor elk wat wils toch, de sky is the limit

    Geliked door 1 persoon

  6. Plato zegt:

    Da’s heel mooi inderdaad.
    Ik heb vorige week op een rommelmarkt nog vrij goedkoop een ets gekocht van Cornelis Brandenburg (Lijnbaansgracht Amsterdam). Niet modern. Uit 1913, een oud exemplaar in de originele lijst. Die avond keek ik op Catawiki. Werd eenzelfde, maar nieuwer, exemplaar geveild voor 130 euro. Is in feite meer waard. Maar het was het plaatje zelf dat me trof. Twee mannen trekken een kar tegen de besneeuwde brughelling. Heb ik vroeger zo gezien. Ets en ik vonden elkaar meteen aardig.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie