Kunst via FB – ewk 9

ammmerlaanFacebook doet meer dan liken en grappen delen. Janny Bos (ken ik van web-log) ​ vindt het leuk om meer kunstwerken op Facebook te zien. Als je haar een “Like” geeft, kiest zij een kunstenaar voor je waar je een werk van gaat kiezen.

Ik likete natuurlijk en kreeg Anita Ammerlaan. Nog nooit van gehoord, maar mooi schilderwerk is het wel. Anita schilderde veel koeien, mooie koeien en haar werk werd o.a. door Friesland Foods gekocht. Ik koos niet voor een koe, maar voor deze tulp. Lekker geel en lekker dik geverfd. Houd ik van!

Over staartje

vrouw- positief ingesteld- op zoek naar humor- geloof in oplossingen: in JA EN en niet in JA MAAR , met pensioen, fan van lezen, sauna, studeren, luieren,de zon, lekker eten, samen dingen doen, cultuur en natuur, musea- drie leuke kinderen en twee geweldige kleinzonen(2013 en 2015)
Dit bericht werd geplaatst in elke week kunst, Kunst, liesbeth waardeert en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

9 reacties op Kunst via FB – ewk 9

  1. Ja, die tulp vind ik ook mooi, de rest van haar werk vooral heel erg kleurrijk 🙂 het initiatief juich ik van harte toe…zag het al even eerder….leuk

    Like

  2. ria zegt:

    De tulp is heel mooi. De leeuwenkop vind ik ook prachtig en veel andere werken van haar ook.
    Bedankt dat je haar likete.

    Groetjes, Ria

    Like

  3. Kakel zegt:

    Kunst spreekt me alleen aan als het kleurrijk is en ik zie wat het voorstelt. Deze tulp vind ik dan ook uitermate geslaagd.
    Lieve groet

    Like

  4. Ferrara zegt:

    Ik doe niet aan FB. Mooie tulp.

    Geliked door 1 persoon

  5. Zou ze familie zijn van die mevrouw Ammerlaan van de sculpturen?
    Ik vind het heel mooi werk , erg kleurrijk. Toch zou ik het niet aanschaffen. Ik ben bang dat het me gauw zou vervelend.

    Like

  6. Melody zegt:

    Een leuk initiatief… en wat goed dat je iets anders koos… mooi werk dit.

    Geliked door 1 persoon

  7. gewoonanneke zegt:

    Wat een leuk idee zeg. Zelf zet ik bijna alleen foto s. Die ik onderweg maak. Ben ook niet van al die in mijn ogen onzin berichtjes .

    Like

  8. gewoonanneke zegt:

    En een mooi schilderij heb je gekozen 👍

    Like

  9. Plato zegt:

    Face-art met stijl
    Een tulp om in te bijten
    Consumentenkunst 🙂

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie