Mist maken en een luchtje scheppen

Kleinzoon1 logeert bij mij en zoon 1 komt ook een middagje langs. Als zoon1 een luchtje gaat scheppen ( roken) ,wil kleinzoon natuurlijk ook mee de tuin in een luchtje scheppen. Als hij op zoek gaat naar een schep, heeft zoon 1 toch iets uit te leggen.

IMG_0353.JPGAls kleinzoon even later zijn moeder aan de telefoon heeft, vertelt hij enthousiast dat zoon1 ‘mist kan maken!’ (Dat is voor rokers wel een heel vriendelijke benadering 😂😂😂)

Over staartje

vrouw- positief ingesteld- op zoek naar humor- geloof in oplossingen: in JA EN en niet in JA MAAR - docent Nederlands- fan van lezen, sauna, studeren, luieren,de zon, lekker eten, samen dingen doen, cultuur en natuur- drie heel leuke kinderen en een geweldige kleinzoon(2013). Vanaf februari 2014 verschijnt er regelmatig een logje met wetenswaardigheden over Schiedam. Niet dat ik daar woon, maar mijn kleinzonen wel.
Dit bericht werd geplaatst in (klein)kinderen, Okko, persoonlijk en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

11 reacties op Mist maken en een luchtje scheppen

 1. Rob Alberts zegt:

  Laten we maar hopen dat het een eenmalige gebeurtenis is.

  Vrolijke vakantiegroet,

  Geliked door 1 persoon

 2. Hahahaha……de uitspraken van kinderen kunnen hilarisch zijn.

  Geliked door 2 people

 3. Rob Alberts zegt:

  Zodat kleinzoon geen roker wordt.

  Like

 4. staartje zegt:

  Nog eentje: een oproletui voor kleurpotloden: een slaapzak! 🙈😎đŸ˜ș

  Geliked door 1 persoon

 5. Ferrara zegt:

  Heel wat uitspraken van de kleinkinderen opgeschreven. Ze zijn inmiddels in de puberteit.
  Roken doen ze gelukkig (nog) niet.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ria B zegt:

  Zoon had zo een hekel aan het rookgedrag van zijn ouders dat hij nooit heeft gerookt…
  Kleinzoon is een ander verhaal…die wil stoer doen…ik zal je de details besparen anders blijven de tranen over je wangen lopen… nou vooruit eentje dan….javaanse jongens..zware shag..en dan vooral niet inhaleren maar met een hard puhh geluid uitblazen….
  En ik als Oma…lach hem bijna in zn gezicht uit..ik heb vorige keer zn shag afgepakt en gezegd…als jij dan zo nodig stoer mee wil doen…dan zal ik je eerst eens een cursus geven …hoe draai ik een shaggie…zonder de gomlaag zo nat te maken dat het niet meer wil plakken …😂😂😂
  Het is me wat ….

  Geliked door 3 people

 7. Hier is het jaren erg mistig geweest in huis, maar inmiddels 12,5 jaar (heb ik net uitgerekend…feestje đŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€Ł) helder en fris gelukkig. Zooooo blij mee 😀

  Geliked door 3 people

 8. Ximaar zegt:

  Ik ben geen fervent tegenstander van roken en mijn ouders hebben mij niet het roken ontmoedigd. Toch ben ik er nooit aan begonnen en mijn oudere en jongere broer wel. De reden was vrij simpel. Ik sliep onder de keukendeur waar mijn vader elke ochtend van 06:00 tot 06:30 stond te hoesten. Als schipper kon hij het roken niet laten. Ik heb 1x een sigaret opgestoken en bedacht toen dat ik daar dat dagelijkse hoesten niet voor over had. Mijn oudere broer is 6 jaar ouder en sliep aan de voorkant. Hij hoorde die ellende dus niet. Mijn jongere broer is 6 jaar jonger en die heeft mijn vader eigenlijk niet rokend megemaakt. Kortom gewoon het slecht voorbeeld geven helpt. 😉

  Geliked door 2 people

 9. ria zegt:

  Ik heb gerookt tot iemand zei. Jij laat je leven behersen door een stukje van ca. 10 cm. Dat zat me danig dwars en liet me niet los. Toen ben ik gaan afbouwen en binnen 3 weken was ik rookvrij.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s