Museum

 

Als ik met K2 bij het museum ben, roept hij: ‘Eten’.  ( niet de juiste associatie bij een museum, maar vooruit, hij is 2 🙈🤣😂 ) Als we na het bezoek aan ‘Mannetje met de zon’ lekker zitten te eten, hoor ik het volgende gesprek:

‘Kan ik u helpen? ‘. ‘ Nee,  uh ja. Ik zou graag willen weten waar die glazen stolp op de lunchtafel vandaan komt. ‘ Oh, dan zou ik maar eens bij de Xenos kijken’. 😁

Over staartje

vrouw- positief ingesteld- op zoek naar humor- geloof in oplossingen: in JA EN en niet in JA MAAR , met pensioen, fan van lezen, sauna, studeren, luieren,de zon, lekker eten, samen dingen doen, cultuur en natuur, musea- drie leuke kinderen en twee geweldige kleinzonen(2013 en 2015)
Dit bericht werd geplaatst in Kunst, Lol. Bookmark de permalink .

3 reacties op Museum

  1. Ben je ook bij Xenos wezen kijken?

    Geliked door 1 persoon

    • staartje zegt:

      Hihihi, nee…. ik heb ook niet zoveel met zo’n stolp. Van mij mag hij ook van de tafel af. Wel houd ik van het eten daar. Gewoon streekproducten, ( ambachtelijk brood, pasta van De Bonte Koe, Rotterdamse kaas, koffie uit Schiedam etc) zelfbediening en gezellige tafels met een mix aan stoelen en een tafelkleed waar je op kunt kleuren.

      Geliked door 1 persoon

  2. Rob Alberts zegt:

    Ik houd het meestal gewoon bij een koffie in een museum.

    Vrolijke groet,

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie