Lijstjes – niet gedaan

35EE8EE5-E023-46A5-A948-D83650EFDA2BIk vul vaak lijstjes in. ( zelfs  op een aparte pagina verzameld)  Mrs T  grossiert in lijstjes. Deze is eens niet van haar, maar van FB. Wat heb je nog nooit gedaan? Wat je niet gedaan heeft levert een punt op.

Niet gedaan: Geskydived, een beugel gehad, een tattoo laten zetten, paard gereden, karaoke gezongen, gedoken, sushi gegeten, geziplined, buiten de EU gereisd, in een ambulance gereden, een celebrity ontmoet, een tv-debuut gemaakt, iets laten piercen. Dat zijn 13 punten.

Ik zou nog weleens willen duiken en buiten de EU willen reizen. In zee zwemmen en kamperen doe ik graag.

Wat heb jij niet gedaan en wat zou je nog willen doen? ( hieronder kun je ze kopiëren ) Het lijstje (kopiëren , knippen en plakken).

iets gebroken, gespijbeld, geskydived, in een limo gezeten, een beugelgehad, een  massage gekregen, een tattoo laten zetten, mijn haar geverfd, paard gereden, een kind gebaard, karaoke gezongen, in zee gezwommen, een concert bijgewoond, gekampeerd, buiten de EU gereisd, gedoken, sushi gegeten, gevlogen, geziplined, gekampeerd, in een ambulance gelegen, een celebrity ontmoet, een tv-debuut gemaakt, een cruise gemaakt, iets laten piercen

35EE8EE5-E023-46A5-A948-D83650EFDA2B

 

 

Over staartje

vrouw- positief ingesteld- op zoek naar humor- geloof in oplossingen: in JA EN en niet in JA MAAR , met pensioen, fan van lezen, sauna, studeren, luieren,de zon, lekker eten, samen dingen doen, cultuur en natuur, musea- drie leuke kinderen en twee geweldige kleinzonen(2013 en 2015)
Dit bericht werd geplaatst in Lijstjes van staart, persoonlijk. Bookmark de permalink .

7 reacties op Lijstjes – niet gedaan

 1. Pingback: Ik heb nog nooit – MelodyK

 2. Melody zegt:

  Deze is ook leuk…. was ik nog niet tegengekomen, dank je wel, heb ‘m opgepakt hoor

  Geliked door 1 persoon

 3. gewoonanneke zegt:

  Ik hou niet van lijstjes, heb daar helemaal niets mee…..

  Geliked door 1 persoon

 4. minoesjka2 zegt:

  O, dit soort lijstjes zwerven op fb ook rond, wel grappig om te lezen wat anderen nog nooit gedaan hebben, maar ik heb niet zo de behoefte om in te vullen wat ik nooit gedaan heb, ik kijk liever naar wat ik wel gedaan heb.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s