Castrojeriz

14sept: 12,5 km #slaperige dorpjes die hun levendigheid danken aan de Camino #mooi glooiend landschap #graan en zonnebloemen # oude ruïnes # mooie kasteeltuinen in Castrojeriz # middeleeuwse ruïnes in St Anton #tapas # schapenkaas #krekels# slapen in een mobile home

15sept: Yoga vandaag met prachtig uitzicht. Mooie tocht vandaag 3,5 heen en ook weer terug. Prachtig uitzicht bovenop. Op de hellingen worden boompjes geplant. Ze zijn beschermd door een plastic buis. Het landschap doet me denken aan Luxemburg waar ik vele vakanties doorbracht. Stijging van 12% en 900 meter hoog. Veel fietsers die afstapten. Op de terugweg sloeg het weer om en ging het regenen en waaien. Ik ben even in een kerk geweest waar juist een mis bezig was. Er werd prachtig gezongen. Op de Plaza Mayor koffie gedronken met de Tarte de Santiago (amandeltaart) . Vanavond huisgemaakte paella.

Over staartje

vrouw- positief ingesteld- op zoek naar humor- geloof in oplossingen: in JA EN en niet in JA MAAR , met pensioen, fan van lezen, sauna, studeren, luieren,de zon, lekker eten, samen dingen doen, cultuur en natuur, musea- drie leuke kinderen en twee geweldige kleinzonen(2013 en 2015)
Dit bericht werd geplaatst in Camino, Camino 2019, liesbeth waardeert, madrid- Burgos 2019, vakantie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Castrojeriz

  1. gewoonanneke zegt:

    Mooi……. zo te zien heerlijk weer ook.

    Geliked door 1 persoon

  2. Dat ziet er allemaal lekker avontuurlijk uit 😁

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s