Een bosje tulpen

Gisteren een bosje wezen plukken in de pluktuin. Vorig jaar zwierf ik daar ook, maar op de fiets. Dit keer met de auto ( die moet immers 1 keer in de veertien dagen een ritje maken om in conditie te blijven? ūüėÄ)

De tulpen waren al veel verder dan vorig jaar. Bijna aan het eind. De narcissen op een veld verder al uitgebloeid. Ik heb een mooie bos van 40 tulpen….

Er liepen opa‚Äôs en oma‚Äôs met kleinkinderen die hun kinderen rekenles gaven. ‚Äė ik heb er al 10 oma‚Äô. Ik heb er zeven. Hoeveel moet ik nog?‚Äė

#corona # ūüĆ∑ pluktuin

Over staartje

vrouw- positief ingesteld- op zoek naar humor- geloof in oplossingen: in JA EN en niet in JA MAAR - docent Nederlands- fan van lezen, sauna, studeren, luieren,de zon, lekker eten, samen dingen doen, cultuur en natuur- drie heel leuke kinderen en een geweldige kleinzoon(2013). Vanaf februari 2014 verschijnt er regelmatig een logje met wetenswaardigheden over Schiedam. Niet dat ik daar woon, maar mijn kleinzonen wel.
Dit bericht werd geplaatst in cool, liesbeth waardeert, uit. Bookmark de permalink .

7 reacties op Een bosje tulpen

 1. Karel zegt:

  toch nog best mooie velden vol kleur
  net wat uit de buurt voor een rondje op de fiets ūüôā

  Geliked door 1 persoon

 2. Een waar kleurenspektakel, helaas voor mij ook te ver weg.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ferrara zegt:

  Wij maken regelmatig een fietstochtje in de polder (NH). Ik kom geheid thuis met een flinke bos, alleen niet zelf geplukt.

  Geliked door 1 persoon

 4. gewoonanneke zegt:

  Ziet er kleurig uit maar ik heb niks met bloemen op een vaas….. bij een ander mooi maar zelf zal ik nooit een bosje kopen/plukken.

  Like

 5. Melody zegt:

  ik ben er een aantal jren op rij heen / langs gereden met mijn maandagmeneer… dit jaar even niet. Gelukkig doe jij het wel en zie ik er foto’s van… en kreeg ik gisteren en vandaag van 2 verschillende dames uit mijn kring ook foto’s van toen ze er waren de afgelopen dagen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s