Wild -Vis a Vis

Zaterdag vertrok ik met de trein naar Almere Poort. Ik moest even een stukje met de bus, niet leuk, maar geklust moet er worden. Ook bij NS. Ik hoorde iets van dat ze nu klaar zijn met werkzaamheden op dit traject. Doel was Vis a Vis bijAlmere Strand samen met Zoon 2. Geweldige locatie vol creatieve uitspattingen. We begonnen met een lekkere lunchbox in het zonnetje.

Daarna de tribune op voor het eerste deel van Wild. De voorstelling kent twee tribunes buiten (heel handig in coronatijd). We begonnen met een kijkje in de keuken van een chique restaurant. Rokende pannen, levende dieren, tetterende olifanten, shredders en nog veel meer. Na het eerste deel waren we niet super enthousiast. Ik gaf het een zeventje. En dat zeventje was niet te danken aan de inhoud maar aan het decor en de technische trucs. In het tweede deel keken we mee in het restaurant. Veel stukjes vielen op hun plek en het stuk eindigde met een onverwacht spektakel. Een dikke acht. Een aanrader dus. Een heerlijk gezellig middagje uit.

Over twee tribunes; Volkskrant; Theaterkrant

Over staartje

vrouw- positief ingesteld- op zoek naar humor- geloof in oplossingen: in JA EN en niet in JA MAAR , met pensioen, fan van lezen, sauna, studeren, luieren,de zon, lekker eten, samen dingen doen, cultuur en natuur, musea- drie leuke kinderen en twee geweldige kleinzonen(2013 en 2015)
Dit bericht werd geplaatst in liesbeth waardeert, Theater, uit. Bookmark de permalink .

4 reacties op Wild -Vis a Vis

 1. Karel zegt:

  ja er is veel werk aan het spoor in de weekenden , je moet het maar net treffen , maar het viel mee begrijp ik , gelukkig maar
  van dat vis-a-vis hoorde ik nog nooit , lang geleden dat ik daar langs fietste
  een restaurant met bedreigde diersoorten op het menu , klinkt vreselijk , maar stelt zo wel een vreselijk iets aan de kaak ūüė¶

  Geliked door 1 persoon

 2. Ferrara zegt:

  Fijn dat het weer kan/mag. Heerlijk toch met je zoon op stap.

  Geliked door 1 persoon

 3. rietepietz zegt:

  Bij de voorstelling kan ik me niet zoveel voorstellen maar afgaande op jouw 8 zal het zeker de moeite waard zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s