1000 vragen aan mezelf #96

951. Op wie was je onlangs jaloers? Op iemand met een heel mooi tuinhuis. Ik vind jaloezie een slechte eigenschap. Dus dan ga ik met mezelf in conclaaf. Als ik ook zoiets wil, moet ik daar iets voor doen. Dan gun ik het ze gewoon. Dat voelt veel fijner.

952. Wat vond je ontroerend aan het aanzoek van je partner? Daar deden wij niet aan. ( en volgens mij leefde dat niet zo in onze omgeving). Wij waren meer praktisch. Willen we samen verder? Hoe gaan we dat dan doen?

953.Wanneer raakt je geduld op? Als ik iets eindeloos moet herhalen. In de regel ben ik wel een geduldig type.

954. Wat zou je nog tegen die ene pestkop willen zeggen? Dat woorden erg zeer doen. Ik was geraakt.

955. Ben je een optimist, een pessimist of een realist? Een optimist. Het glas is meestal halfvol. Maar soms verzeil ik wel in pessimisme. Dat laat ik nooit lang duren. Ik overgiet alles met een vleug realisme.

956.Welk zelfgemaakt toetje is altijd een succes? Vlaflip, ijs, crumble, warme appel met kaneel en vla. En graag slagroom, veel slagroom.

957. Wie speelt er een belangrijke bijrol in je leven? De collega’s in mijn vrijwilligerswerk. Oh!!! En jullie volgers/web-loggers natuurlijk!

958. Welke gebeurtenis heeft een enorme indruk op je gemaakt? De val van de muur. Een kennis was daar zo van onder de indruk dat hij direct naar Berlijn vertrok. Hij nam stukjes ‘muur’ mee, die hij in een kerstkaart verwerkte.

959. Ben je toe aan verandering? Ja soms snak ik weleens naar een onbewoond eiland of wonen aan het water. 🌊

960. Wanneer voelde je je overdressed? Dat kan ik me niet herinneren. Ik ben eerder het type van underdressed.

!!!Vraag 956 ontbrak in de lijst die ik gebruikte. Ik heb doorgenummerd. Er kunnen dus verschillen met andere lijsten zijn.

Over staartje

vrouw- positief ingesteld- op zoek naar humor- geloof in oplossingen: in JA EN en niet in JA MAAR , met pensioen, fan van lezen, sauna, studeren, luieren,de zon, lekker eten, samen dingen doen, cultuur en natuur, musea- drie leuke kinderen en twee geweldige kleinzonen(2013 en 2015)
Dit bericht werd geplaatst in 1000 vragen aan mezelf. Bookmark de permalink .

17 reacties op 1000 vragen aan mezelf #96

 1. Ria B zegt:

  Zo gauw ik de staatsloterij win koop ik een onbewoond eiland en ga daar wonen … het lijkt me heerlijk !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Karel zegt:

  mogge Liesbeth
  zal aanzoek wel of niet doen per regio verschillen denk je , ach voor mij toch te laat , ik woon hier mooi , wel op het zand , maar veel water rondom , als woon ik op een eiland 🙂
  geniet de dag

  Geliked door 1 persoon

 3. MelodyK zegt:

  :- ) inderdaad, wat je al zei, we gaan verschillen vanaf nu… telkens 1 vraag minimaal …afhankelijk van wat er de komende rijtjes nog gebeuren gaat met de nummering

  Wel hier weer antwoorden van de Liesbeth zoals ik haar ken inderdaad, dat dan weer wel 😉

  Geliked door 1 persoon

 4. Koen zegt:

  Als ik ooit bij vraag 958 aanbeland zou het zomaar kunnen zijn dat ik ook de val van de (Berlijnse) muur zal antwoorden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Rebbeltje zegt:

  Wat is underdressed 😉

  Like

 6. Matroos Beek zegt:

  Understressed. Daar streef ik naar. Helaas wil dat nog niet goed lukken.
  En jaloezie is een lelijk beest. Zelf ben ik niet jaloers, maar ik kreeg al vaker te maken met mensen die jaloers waren op mij. Het is niet eerlijk dat men je geen dingen gunt waar je zo hard voor geknokt hebt.

  Geliked door 1 persoon

 7. Mrs. T. zegt:

  Dus eigenlijk zijn het 999 vragen aan jezelf?

  Geliked door 1 persoon

 8. Anuscka zegt:

  En nu heb ik zin in ijs, crumble, warme appel met kaneel en vla. En veel slagroom. Oh, wat mis ik dat soms! En ik ben ook een underdressed type. Alhoewel ik dan wel weer heel erg blij ben met een supergaaf en héél comfortabel feestjurkje dat ik voor 7 euro scoorde in een kringloopwinkel en waarmee ik de blits ga maken op bonuszoons trouwdag. Vanwege het bedrag voelt het dan alsnog als underdressed… 😬

  Geliked door 1 persoon

 9. rietepietz zegt:

  Een aanzoek doen , zo’n vreselijk overdreven aanzoek, is echt iets van de laatste tijd. Vroeger werd dat misschien in de betere kringen wel gedaan maar bij “de gewone man” begreep iedereen dat als je ging verloven je ook met elkaar wilde trouwen. Henk heeft het ook mij niet gevraagd en ik had zeker weggelopen als hij dat “met publiek”had willen doen.

  Geliked door 1 persoon

 10. omabaard zegt:

  955 vind ik een mooi antwoord. Fijn voor jou!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s